lauantai 7. lokakuuta 2017

Oreo-valkosuklaajuustokakku





Nopea ja herkullinen oreo-valkosuklaa juustokakku
 (n.6-8 henkilölle)

400g tuorejuustoa

250g valkosuklaata

200g oreo-keksejä

30g voita

 Murskaa noin puolet kekseistä muruksi ja sekoita sula voi joukkoon.
Voitele noin 16cm leveä kakkuvuoka öljyllä (itse käytän voipaperia reunoille),
Painele keksimuru pohjalle tiiviisti, nosta sen jälkeen jääkaappiin jähmettymään hetkeksi,
Sulata valkosuklaa miedolla teholla mikrossa ja vatkaa tuorejuusto notkeaksi vatkaimella.
Sekoita suklaa ja tuorejuusto keskenään kokoajan hyvin sekoittaen, sekoita puolet kekseistä mukaan.
Levitä täyte keksipohjan päälle ja nosta kakku jääkaappiin vähintään tunniksi.

Koristele kakku haluamallasi tavalla vaikka suklaalla ja kekseillä ja tadaa helppo ja nopea kakku valmiina tarjoiltavaksi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti