lauantai 5. marraskuuta 2016

Vadelmakermakakku #2

Tilauksesta vadelmakermakakku #2



 Isompi kakku 18hlö (26cm vuoka) kananmunallinen. Ohje alla.



  ''Pieni'' erityis kakkupala kananmunattomana.




6 Kananmunan kakkupohja (24-26cm vuoka)

-350g munia eli noin 6, riippuen minkä kokoisia käyttää
-245g sokeria
-170g jauhoja
-75g perunajauhoa
- 1tl leivinjauhetta
-1tl vaniljasokeria
(huom. temperoidut eli huoneen lämpöiset raaka-aineet takaavat hyvän lopputuloksen)

-Vatkaa sokeri ja munat kuohkeaksi vaahdoksi
-Lisää kuivat aineet siivilän läpi kaapimella/raapalla sekoittaen kevyesti käännellen.
-Kaada voideltuun tai leivinpaperilla päällystettyyn vuokaan.
-Paista uunin alhaalla 175 asteessa 40-50min

-Täytteenä vadelmahillo sekä flora vispikerma.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti